Under beltestedet #2
Bergens mest profilerte sexspaltist besvarer dine spørsmål.
6. mars 2017

Dunk dunk dunk! Det er ikke lyden av romkameraten din som koser seg alene på badet, men av fersktrykket avis. Til denne utgaven av Norges Fattigste Gatemagasin har jeg ­opplevd mer trøkk på mailen min enn PwC sine Oscar-konsulenter. Jeg klarer dessverre heller ikke å besvare alt, så til alle dere som ikke får svar på trykk: stay safe, stay sane, vi tar det neste gang.

Hvilke sexstillinger anbefaler du hvis man ønsker å oppnå ­orgasme uten å stimulere ­klitoris? Hilsen Sex Queen.
Hei, Sex Queen! Jeg vil anta at du har hatt en del sex siden kallenavnet ditt er Sex Queen. Alternativt sitter du hjemme alene, ensom i mørket og gjemmer deg bak et sprekt ­nickname og selvlysende tastatur, men nå skulle ikke denne spalten handle om meg. Til spørsmålet ditt: Klitoral orgasme er soleklart vanligst for jenter, og av disse er det faktisk bare 1 av 5 som oppnår vaginal orgasme. Kvinner trenger som regel lengre tid enn menn på å få orgasme ­under sex, så du bør forsøke å bremse ­nytelsen hans. Forlang at han tar på tre kondomer, og lag litt frastøtende lyder under samleiet. Gjør noe som er litt mer anstrengende for ham enn deg, men gøy for begge! Hva med The Wheelbarrowing Gimp, eller Reverse Waterfall Swiss Ball Blitz? Husk bare at alt er normalt, at ­kommunikasjon er viktig, og at det skal være gøy for dere begge.

Hei Dr. Audun
Jeg sliter med å komme i kontakt med damer, har du noen råd?
Hilsen anonym mann
Hei, Anon. Det første du bør gjøre for å komme i kontakt med ­damer, er ikke å være anonym. Det blir ­veldig vanskelig for damene å finne ut hvor du bor, og hvem du er, hvis de ikke kan få navnet eller ­telefonnummeret ditt. Når du så har stått frem som et vanlig menneske, så kan du involvere deg med en lokal studentavis og starte din egen sexspalte. Skaff deg et par briller og Bergens største dildo, og posér med dette til Tinderprofilen din. Noen vil kanskje si at du nå har blitt Bergens største dildo. Drit i dem, og skryt av hvor mye napp denne ­formelen gir deg. Og aldri, aldri la noen få innblikk i den ­bunnløse tørsten ­etter ­anerkjennelse som driver dette personlige konkursboet fremover. Lykke til!

xoxo Doktor Foktor.

Siden du er sexguru har du ­sikkert vært borti en del ­underliv. Jeg har hørt at 1/8 jenter er misfornøyde med hvordan de ser ut nedentil og vurderer intimkirurgi. Hva tenker du om dette? Har du noen gang tenkt over hvordan en jente ser ut nedentil? Hilsen Skogmus
Hei, Skogmus! Jeg svarer ikke på personlige spørsmål her, men jeg skal ikke si at jeg ikke har vært borti en del underliv, selv om det er stor sannsynlighet for at de fleste har vært på internettsider jeg sletter fra loggen min etterpå. Og her oppstår vel litt av problemet: jenter på nett ser jo helt like ut nedentil. I tillegg skal NRK gi ut en personlig guide til hvor og hvordan man ­beskjærer ­underlivet sitt på «Innafor». Generelt så har halvparten av alle jenter større ytre kjønnslepper, mens resten har større indre kjønnslepper. Kjønnshårene har også naturlige funksjoner, som å holde på lukt og kile partners kjønnsorgan. Jeg ser personlig ingen grunn til å skjære vekk sunn og frisk hud, hverken på menn eller kvinner. I tillegg har vi loven om kjønnslemlestelse i Norge, og trenger du enda en second opinion på temaet så kan du jo google Slengpungklinikken.

Har du noen tips til hvordan jeg kan optimalisere biff og ­blow­­job-dagen?
Hilsen fortvilt kjøtteter.
Hei kjøtteter! Her i Stoff Magasin pleier vi å sette av halvparten av støtten vår fra Velferdstinget til 14. mars-fest. Det finnes mange gårds­utsalg i Hordaland der du kan kjøpe en hel gris, og en god måneds ­gruppetindring i forveien bør sikre de andre ­nødvendighetene. Alternativt kan du ta en titt i speilet, rope «fy skamme seg [sett inn eget navn]», og ta grep om livet ditt. Klipp håret og ta skjegget. Samle sammen ­tørkepapiret og støvsug rommet. Trekk gardinene til side, kjenn på vårsola. Gjør noe altruistisk.

Audun Brendbekken er medisin­student og aktivt medlem av Med­isinernes Seksualopplysning. På fritiden brygger han Europris-øl, er sexguru og jazzer med kollektivet sitt. I denne spalten besvarer han åpne og anonyme spørsmål om sex og samliv. Du kan nå ham på the.doctor_69@hotmail.com, eller Tinder.