Slipp det du holder og løp mot nøstet!
Okai, her kommer en innrømmelse. Denne anmeldelsen var ikke planlagt, men trangen for å skrive kom overraskende over meg.
16. oktober 2015
TEKST: RANIA BROUD
BILDE: PHILE DEPREZ

 

 

Okai, her kommer en innrømmelse. Denne anmeldelsen var ikke planlagt, men trangen for å skrive kom overraskende over meg. Som scenekunstanmelder for STOFF føler jeg en plikt i å informere deg om Peter Ampes one man’s show. En opplevelse du sent vil glemme.

Hvem liker vel ikke mannlig seksualitet blottet til sjelen? Og, litt nakenhet har da aldri skadet noen? Om du som en av mange her ble skeptisk. Vel, da kjære leser synes jeg du skal legge skepsisen til side og ta imot Ampes soloforestilling for det den er; rar, vittig, morsom, imponerende, snål, uforståelig, spørrende, overraskende, lekende, sølete, periodisk latterlig og ydmykt ærlig.

Det er ikke sikkert du skjønner alt – det er ei heller poenget – for hvem forstår seg egentlig på kunst(?). Det jeg dog kan love deg er at denne forestillingen vil holde samtalene gående dypt inn i neste uke. Drit i å bruke i underkant et par hundre på kino og popcorn i kveld og bruk det heller på forestillingen “So you can feel”.

Hva handler den om? Jeg vet da faen! Det jeg vet er at jeg digget forestillingen uten å helt klare å sette fingeren på hvorfor – den er verdt å få med seg. DRA!

Spilles: 15. – 16. oktober kl. 21.00, Røkeriet USF.