Den mannlige studentkroppen
En naken mannekropp! Du husker ikke så mye om han fra kvelden tidligere, annet enn at du samtykket til samleie. Vi forteller deg hvem han er og hva han gjør, så du vet om du skal bli til frokost eller ikke.
22. oktober 2015

Landmark-hipsteren
Studiested: BAS, KHIB, HF, SV, Griegakademiet
Kroppshår: Velfrisert.

Høy, tynn, bart, smale hofter og tatoveringer.

Med rester av lysbrent, spesial-sourcet Chemex-kaffe i barten finner du ham på Legal natt til onsdag. Han har lenge tenkt å dra på pilegrimsreise til Kreuzberg, men så langt har reisekassen forsvunnet i dyr kaffe og 7 Fjell. Dropper ofte små hint om at han har prøvd emma mer enn en gang, og ligger utelukkende med damer fra KHIB og BAS. Har en fugl tatovert over navnet til eksen.

Har startet eget DJ-konsept men har fortsatt ikke funnet et utested som vil la ham spille. Han håper på å en dag bli et lite tannhjul i indiemusikkmaskinen. Det er nok trening å danse hardt på Landmark hver lørdag.

Bolerduden
Studiested: BI, NHH, HIB og Mat.Nat
Kroppshår: Glattbarbert eller motivfrisert.

Tett kropp, brede skuldre, kraftig bryst, sløvt blikk og kort sveis.

Ingen fortalte ham at mannepupper er konsekvensen av å spise minst fire kyllingbryst hver dag, men så er det heller ingen av gutta som er bedre til å holde seg til makrodietten. Syntes at bulkingen var vanskelig i starten, men har for lenge siden begynt å se på kvalmen som belønning. No pain no gain.

Har bestemt seg for å ta sin første tatovering når han klarer å benke 130. Må bare finne en som de andre gutta på iTrain ikke har fra før. Det må være noe som ser bra ut når han makser benk, og noe som ser bra ut under en alt for trang skjorte.

Akademiker-spiren
Studiested: HF og SV.
Kroppshår: Det har ikke kommet så mye enda.

Høy, tynn, lange lemmer, smale skuldre og krusete hår.

Etter 19 år med foreldre uten hovedfag og venner som ikke vet hvem Wittgenstein er, har han endelig klar for å innta Høyden. Etter rask gjennomlesning av ex.phil.-kapittelet om Bourdieu og første bind av “På sporet av den tapte tid” er han klar. Klar for loppemarkedsfrakk, for å være mystisk på kafé og abonnement på Morgenbladet. Drikker store mengder kaffe, og røyker en pakke dagen. Man blir ikke feit av sånt. Han er alltid klar for dype, lange samtaler om strukturalisme og postmoderne fremmedgjøring – gjerne over et glass rødvin.  

Ligger hovedsakelig med jenter som lar seg sjarmere av hvordan han kan relatere alt til Sartre.

Ølfeit Kvarteretmann
Studiested: HF, HIB og SV
Kroppshår: Ukontrollert.

Ølmage, utrimmet skjegg, tilfeldig sveis og «normale» lemmer.

Tre år i Bergen og like mange påbegynte bachelorgrader. Det er lenge siden han mistet tellingen på hvor mange forelesninger som har måttet vike for sene barskift, eller sene barkvelder med de andre fra barskiftet. Han har begynt å merke at det tar på. Ikke bare har bakfyll blitt erstattet med periodisk knitring i leveren, men han som kom til Bergen tynnfeit har sakte blitt godlubben. Ikke at det ser ut til å bekymre ham. Har lenge hatt en plan om å komme i form, men først etter neste hyttetur med ASF.

Ingen kan drikke flere tamme glass med lunken Hansa og ingen i omgangskretsen kan brygge en mer komplisert IPA.

Chill Høyre-mann
Studiested: NHH, BI og Juss
Kroppshår: Nada.

Tynn, lett definerte muskler, sleik og rundt 1,80m.

Lever i evig kamp mellom romaskinen og fylla på Jacob Aal. Har selvfølelig B-snitt, og synes det er lættis å se hvem som kan henge lengst på salen og hvem som kan mingle hardest med gutta på bed.press. Halvmaraton? Fett det. Starter å bekymre seg for sommerkroppen så snart utskeielsene i fadderuken er over. Spiser sjelden andre karbohydrater til middag enn fullkornspasta, og tar gjerne et stort beger mager cottage cheese til lunsj. Fordøyelsen går som en drøm.

Danser om han må, og det blir aldri fest uten at noen setter på Kursiv (ref. Trang Fødsel). Har aldri pult noen som ikke har perleøredobber. Synes det er helt ok å være på Metro.