Minner til besvær
Sliter du med lite å gjøre i høstregnet? I disse dager setter en gruppe dedikerte Immaturusere opp stykket Stupid Cupid. Det vil kun bli satt opp to forestillinger, og disse på en og samme ettermiddag, så om du er interessert må du være rask. Med utgangspunkt i sangen Stupid Cupid, skrev forfatter Mari Nilsen og medforfatter/regissør Michaela Gettwert det som nå har blomstret ut i et fullt mikroprosjekt.
27. oktober 2015
TEKST: VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO: HANS SEBASTIAN HARAM

 

Sliter du med lite å gjøre i høstregnet? I disse dager setter en gruppe dedikerte Immaturusere opp stykket Stupid Cupid. Det vil kun bli satt opp to forestillinger, og disse på en og samme ettermiddag, så om du er interessert må du være rask.

Med utgangspunkt i sangen Stupid Cupid, skrev forfatter Mari Nilsen  og medforfatter/regissør Michaela Gettwert det som nå har blomstret ut i et fullt mikroprosjekt.

Stykket tar syn på et gammelt ektepar. Mannen i paret ser nostalgisk tilbake på minner av hans nå demente kone. Som så mange andre forgyller han minner som i virkeligheten forekom han ganske normale. Noe minnene selv ikke setter pris på da de utviskes av grønnere enger og hakket lengre strender.

Hva en kan vente seg er jeg selv ikke helt sikker på, men det høres spennende ut. Om en ender opp med dyp filosofering rundt minner og fortid, eller om en går en kveld av lett og fornøyelig underholdning i møte er usikkert. Det som er sikkert er at om du trenger en kulturell innsprøytning i den ellers knusktørre akademiske hverdagen, så er ikke dette det værste du kan velge onsdag kveld. 

Stupid Cupid settes opp på Det Akademiske Kvarter, Storelogen 28. oktober, 18.30 og 20.00