Den kvinnelige studentkroppen
En naken kvinnekropp! Du husker ikke så mye om henne fra kvelden i forveien, annet enn at du samtykket til samleie. Vi forteller deg hvem hun er og hva hun gjør, så vet du om du skal bli til frokost eller ikke.
11. november 2015

Usikker, selvutnevnt kunstner
Studiested: KHiB, BAS, HF, friår
Kroppshår: Nøye gjennomtenkt og velfrisert.

Hun har tre Adidas jakker, fire par Adidas joggesko og pastellfarget hår. Sier at hun maler og skriver noveller, men du får aldri se resultatet. Bildene hun legger ut på Instagram er derimot alltid skikkelig fine. Snakker med pappa når hun trenger penger. Har en [liten] angstlidelse som hun bare snakker med psykologen sin om.

Du traff henne på Legal i to-draget over et snitt med den hvite ølen som ikke smaker noe som helst. Upåklagelig kjærestemateriale om du digger MDMA, jul i Marokko og tynn rullings. Hun gir inntrykk av å være utrolig god i sengen, men blir sur når du ikke sier vagina. På fritiden digger hun Berlin, Ekkofestivalen, og usympatiske menn med lave ambisjoner.

Party girl
Studiested: Livets harde skole
Kroppshår: Shaver når hun skal ut

Dette er en jente som drømmer om å bli kjendis, helst i Paradise Hotell. Hun er litt søt på en håpløs måte, og går for det meste ut på Bryggen, Tidi og i beste fall Lille. Hun har kjæreste, men liker å være utro i tilfelle han finner det ut. Du ser henne som regel omringet av store gutter i små skjorter med piggsveis og gjeld.

På fritiden liker hun de sesongene av Two And a Half Men der Ashton Kutcher er med og Keeping ut with the Kardashians. 

Ølkvinnen
Studiested: SV, HiB og HF
Kroppshår: Stubber

Hun drikker ikke bare oftere enn deg, hun drikker mer enn deg. Får det til å gå rundt økonomisk med barjobb og internpris. Er rå på å få med seg konserter og er som regel ganske hes, men kompenserer med å snakke mye og høyt. Litt utrent, men absolutt ikke usikker; ølkvinnen vet akkurat hva hun vil ha. Barske menn med skjegg er førsteprioritet, men skikkelig tynne indiebandgutter er også innenfor.

Hun fant deg på 7-11 i Nygårdsgaten, med ostepølse i neven og et smil fylt med rekesalat og forventninger. Du håper hun gidder å ringe deg tilbake, men innerst inne vet du at et eventuelt forhold kun fungerer frem til det blir snakk om samboerskap.  

Flink pike
Studiested: Medisin, odontologi, lærerskolen på HiB, HF
Kroppshår: Det kjæresten foretrekker.

Dette er dama du vil skal oppdra dine barn! Hun har ikke kjøpt lunsj i kantinen siden åttende klasse, og har alltid med hjemmebakte knekkebrød. Synes det er litt koselig å lese Hjemmet en gang i blant og strikker gjerne i forelesning. Fnyser når hun ser en Skappelgenser. Foretrekker middagsselskaper med vennepar, men blir med på byen når bestevenninnen fra NTNU er på besøk.

Hun ble født med kjæreste, og er dermed kronisk seriemonogam. Du får aldri ta henne bakfra, men hun suger deg hver fredag etter Gullrekka. Drømmer om hvitt stakittgjerde, huskestativ i hagen og hytte på fjellet. Hun er alltid oppriktig glad på andres vegne, og godtroende nok til at du kan «sove hos en kamerat» fra lørdag til søndag annenhver uke.

Karrierekvinnen
Studiested: NHH, psykologi, juss
Kroppshår: Glattbarbert. Alltid.

Er glad psykisk helse endelig er et tema, hun har tross alt ørten venninner som har bukket under for presset som hun inntil videre har kastet av med et skulderdrag. Hun elsker å snakke om jussen, leve jussen, være jussen. Hun er kjempepen, kjempenorsk og kjempekjedelig om du ikke går på riktig skole.

Du traff henne på St. Hanshaugen sommeren ‘89 sammen med Jo Nesbø, men også på Jacob-Aall sammen med de andre blonde venninnene hennes. Er uvanlig selvsikker til tross for at alle venninnene hennes er kjempepene. Begynte å snuse for å spise mindre smågodt og for å holde ut lenger på lesesalen. Ligger med velfriserte gutter med sixpack og økonomiske ambisjoner som matcher hennes egne. På fritiden elsker hun 17.mai og I-Train.

HF-bibliotek-babe
Studiested: Psykologi, NHH, medisin, juss
Kroppshår: Trekant er vel kult nå?

Føler seg ikke hjemme på den streite lesesalen på «skolen», ettersom hun anser seg selv som kulere enn sine medstudenter. Elsker ullplagg fra Acne, men begynte å handle litt vintage forrige semester. Svart er et gjennomgangstema. Jogger og tar sit-ups for å holde seg digg. Er seksuelt med på det meste.

Du finner henne i et hjørne på Landmark, på jakt etter enda en «spennende og mystisk kunstnersjel» som kan knuse hjertet hennes, og få henne til å føle seg utilstrekkelig. Drømmer om type som spiller i band, og som kan introdusere henne for alt som er hipt og trendy. Helst en som er ferdig med indie-groupies. Hører på Emilie Nicolas og Susanne Sundfør, og synes hun er den hippeste på vorset når hun setter på FKA Twigs.

Ender sannsynligvis opp med en sivilingeniør når hun runder 30.