Fitte er forbruk
Jeg har ligget med 25 jenter siden nyttår. Det kan du også.
14. november 2015

Jeg ble bedt om å legge til en kort introduksjon der jeg aner­kjenner at dette med sjekketeknikker har blitt skrevet om før. Sånn at folk som har fått med seg The Game og hele ­sjekkeindustrien ikke skal tenke at dette er totalt pløyd mark og ikke gidde å lese artikkelen. Sånn.

Jeg vet ikke om jeg egentlig har noe å tilføye. Jeg har ikke noe tro på teknikker og triks, men hvis bowlerhatt og negging er din greie, skal ikke jeg legge meg opp i det. Neil Strauss har sikkert ligget med flere enn meg. Hvis du synes jeg er kvinnefiendtlig og objektiviserende, har du sikkert rett. Jeg vet ikke engang om jeg synes jeg er en god person. Jeg tror ikke jeg har løyet til noen, men jeg har helt sikkert gitt noen inntrykk av at jeg har vært interessert i noe mer enn jeg har vært. Dette er en guide til å bruke kvinner, ikke til å finne seg en kjæreste. Hvis du tror hele teksten er fiksjon, fint. Det er bedre at du tror det enn at du prøver å finne ut hvem jeg er.

Før nyttår kunne jeg telle antall sexpartnere på én hånd. Jeg var nervøs for å snakke med jenter, klein, creepy, generelt ubrukelig på sjekkemarkedet. Nå er jeg den som alltid har noe på gang med minst én, aldri sover alene, alltid sjekker opp noen på fest. Jeg vet ikke om jeg er sex-avhengig, eller om alle andre bare undertrykker det, eller om det er en eller annen syk kompensasjonsmekanisme, men jeg tenker alltid på sex, snakker bare om sex, og gjør sjelden noe som ikke har sex som det ultimate målet. Faen, hvorfor tror dere jeg skriver dette?

Noe av endringen var naturlig. Jeg er kjekk, høy, smart og morsom. Jeg burde ha naturlig game. Men det tar tid å komme inn i spillet igjen etter å ha vært i et forhold så lenge, og jeg var aldri egentlig med i spillet i utgangspunktet; jeg har vokst noe jævlig siden jeg var en usikker og sosialt utilpass nørd på videregående. Likevel tror jeg ikke alt handler om øvelse.

Jeg tror jeg kan peke ut det nøyaktige øyeblikket det løsnet for meg. Jeg var på en klubb med en kompis i et land der de innfødte generelt er for kule til å danse eller gjøre noe som kan senke deres status i andres øyne. Kompisen min grindet­ heftig på en dritings, lokal jente. Han ville at jeg skulle ­snakke med en av venninnene hennes, en halvstygg en som hang ved gjerdet på kanten av dansegulvet og var kul, og så sto jeg og var awkward og prøvde halvveis å få til en haltende samtale med henne, halvveis å få henne med på en dans, mens kompisen min halvveis pulte den fine av dem ved siden av oss. Jeg sa «fuck dette, jeg tror ikke hun er interessert» og han sa «drit i det, bare ha det gøy». Så vi gikk fra jentene for å danse. Party Rock Anthem kom på og vi slapp oss helt løse; vi ga faen; vi danset helt mongo, og med vårt beste, eller verste, alt ettersom, forsøk på shuffling. Det var gøy. Vi var andpustne. Og i et lokale der det å ta av stort sett betød å løfte litt ekstra på skuldrene, var det nok til at alle så på oss og klappet. Plutselig var vi de kuleste i lokalet, og jenta som ikke hadde virket interessert ville ikke slippe tak i meg.

Jeg fikk ikke pult den kvelden. Riktig nok mer fordi kompisen­ min måtte holde håret på henne han prøvde seg på mens hun spydde overalt enn fordi jeg gjorde noe galt. Men noe hadde gått opp for meg: For å klare å sjekke opp jenter, må du ikke prøve å sjekke dem opp. Målet må være at du skal ha det gøy. Hvis en jente vil ha det gøy med deg, supert! Hvis ikke, drit i henne. Du er for kul for henne uansett. Og det er mange andre der du kan ha det gøy med i stedet.

Jeg tror det er tre grunner til at det funker. For det første, girls just wanna have fun. Seriøst. Jenter på fest, og generelt alltid, vil ha det gøy med morsomme og kule folk de liker. De tiltrekkes av gutter de har god kjemi og felles interesser med. Hvis de skal ligge, vil de gjøre det med noen de synes er digge og som virker som om de vet hva de driver med. Det siste de vil er å trøstepule en eller annen dust som mener han har gjort seg fortjent til det. Tenk på hvilke jenter du prøver deg på. Tror du jenter er annerledes? Hvis du ikke klarer å gjøre det gøy for henne å henge med deg, har du allerede tapt.

For det andre, jenter vil ha det de ikke kan få. Det sier i hvert fall alle venninnene mine. Og The Game. Det er sikkert noe i det.

For det tredje, loven om store tall. Hvis jeg bruker uttrykket riktig. På en fest eller et utested er det et lite mindretall av jenter som er villige til å ligge med deg. Din jobb er å finne dem. Da må du åpne flest mulig av dem. Og du må lære deg å lese signalene så du kan bruke mest mulig tid med dem du har en sjanse med, og minst mulig tid med de andre.

Når jeg er på fest, er det ikke sånn at jeg peiler meg ut ett mål for kvelden. Jeg driver rundt, hopper inn og ut av samtaler, og legger igjen følere. Det er først hvis noen viser interesse at jeg biter meg fast. Det slo meg en gang at jeg hadde vært på en fest en hel kveld uten å ha en eneste samtale med noen av samme kjønn. Riktignok brukte jeg store deler av kvelden på å sitte alene i fosterstilling i et mørkt hjørne. Jeg vet ikke helt hvorfor. Sikkert bivirkninger.

Hvis du bare skal lese én bok om sjekking… Nei, stryk det. Ikke les bøker om sjekking. Ikke vær en sånn person. Men les én bok om kroppsspråk. Jeg har blitt jævlig god til å lese signaler. Og det er ærlig talt ikke nanoteknologi noe av dette. De færreste er bevisst nok på sitt eget kroppspråk til å tilsløre det. Hvis du begynner å se etter, er tegnene ganske åpenbare. Hvis en jente lener seg mot deg, holder øyekontakten, smiler, stiller spørsmål, ler uten at du er morsom og tar på deg, er hun interessert. Hvis hun fikler med hendene, stryker seg, vrir på seg med bena i kryss, er hun kåt. Hvis hun kaster blikk mot leppene dine, fukter leppene sine og biter seg i dem, har hun lyst til å kysse deg. Hvis du kommer nær hånden hennes og hun griper den, kan du kysse henne med én gang.

Tror du jeg overdriver? Selvfølgelig gjør jeg det, men det er nyttig for deg å tro disse tingene.

Når det gjelder ditt kroppsspråk, er det noen få ting som er viktige. De to viktigste er øyekontakt og speiling. Speiling vil si at du hermer etter jentas kroppspråk. Du gjør de samme bevegelsene som henne, du sitter på samme måte som henne, du hever stemmen og snakker lysere når hun gjør det, du beveger deg og snakker i hennes tempo. Vi liker når andre speiler oss fordi det lar oss kommunisere uanstrengt på den måten som er mest naturlig for oss. Med mindre du har Aspergers eller noe, gjør du det helt naturlig når du snakker med noen du liker. Bare peil deg ut et kjærestepar eller noen bestevenner neste gang du er ute. Se hvor likt de beveger seg. Du kan gjøre det samme med vilje, og jenter vil like deg bedre.

Klart jeg har komplekser. At jeg hadde hatt så få sexpartnere var noe jeg skammet meg over. Det virket som om alle andre fikk det til. Hva var det jeg gjorde feil? Hvorfor var ikke jeg en kandidat når jenter skulle plukke med seg noen fra byen? Hva var galt med meg? Hvorfor vil hun ikke ha meg? Jeg har grått mange ganger etter byen. Vennene mine pleide å si at jeg ikke kom til å føle meg noe bedre hvis jeg hadde masse tilfeldig sex. Jeg svarte at jeg ville ha muligheten til å gjøre den erfaringen selv. De kunne velge bort tilfeldig sex. For meg var ikke det et alternativ.

Klart jeg har komplekser. Det handler ikke om opplevelsen lenger. Bare tallet. Noen ganger jeg har sex, begynner jeg å kjede meg. Hun bare ligger der, jeg pumper på og jeg skulle ønske jeg var et helt annet sted. Men det gjør så lite for meg at jeg ikke engang klarer å komme og bli ferdig med det. Noen ganger går jeg rett inn på Tinder mens hun er på badet. Noen ganger er jeg med noen med nesten samme kroppsform som henne. I mørket hender det jeg lukker øynene, holder tett rundt henne og prøver å innbille meg at hun er en annen. Noen ganger har jeg lyst til å synke ned i et hull i gulvet.

La oss ta en liten digresjon om Tinder. Jeg skal ikke påstå å være noe ekspert. Det er sikkert andre som har bedre Tinder-strategier enn meg, og jeg vet ikke om min fremgangsmåte er noe som kan funke for alle. Uansett tror jeg at det å være skikkelig kjekk og å ha bra profilbilder er viktigere enn noen strategi. Likevel, jeg har ligget med ganske mange fra Tinder, så jeg bør kunne ha noe å komme med.

Jeg tipper de aller fleste av dere allerede gjør dette, men for dere andre, lik alle. Og start samtaler med alle du matcher med. Det er ikke som om du har noe å tape. Du må ikke møte noen bare fordi du har chattet med dem. Og selv de mest innpåslitne jentene gir opp når du ikke har svart på et par meldinger. Dessuten, selv hvis du ikke har lyst til å møte en jente, er det god øvelse å prøve å sjekke henne opp skriftlig. Tinder er, i enda større grad enn byen, et number’s game. Du må spille oddsen hvis du skal klare å plukke ut de få som vil ha pikken din.

Ellers er det noen ting jeg kanskje gjør annerledes enn mange andre. Jeg gir ikke komplimenter, jeg unngår smalltalk, jeg faker ikke entusiasme og jeg dummer meg ikke ned. Det fører kanskje til litt færre dater, men når jeg først møter noen, kan jeg være rimelig sikker på at det går veien.

Enda viktigere: Jeg gir ikke opp før noen sletter meg eller sier ja til en date. Hvis en jente slutter å svare, tror jeg mange tenker at de har tapt. De tenker at hun ikke er interessert og at de bare kommer til å fremstå som masete hvis de fortsetter å skrive. Det tenker ikke jeg. Det er helt sikkert riktig i ni av ti tilfeller, men det kan jo hende at hun bare ikke hadde tid til å svare da hun fikk meldingen, og at hun har glemt det. Igjen, hva har du å tape? Hva gjør det om en jente du aldri har møtt og aldri skal møte synes du er slitsom? Det eneste du kan være sikker på er at du aldri kommer til å ligge med henne hvis du lar samtalen dø ut.

Men å holde samtalen gående er ikke nok. Du skal selge deg selv. Og som med alt annet salg, har du ikke oppnådd en dritt før navnet hennes er på den jævla kontrakten. Du kan ikke slappe av før pikken din er i munnen hennes. ABC. Always be closing. Fitte er til bare for dem som closer. Hvis du har en hyggelig samtale med noen, good for you, men du må be henne ut hvis det skal skje noe mer. Ikke vær redd for å spørre for tidlig; du kan alltids ro deg unna. Men få henne til å si ja til en date før det har gått så lang tid at spenningen er borte. Avtal en konkret tid og sted. Se bra ut. Sørg for at dere ­drikker alkohol. Se henne inn i øyenene. Smil, vær morsom og bygg rapport. Initier kroppskontakt. Ta hånden hennes. Kyss henne. Drikk mer. Husk kondom.

Og drit i hvem hun er. Klart du bør prøve å finne noen du liker og er tiltrukket av. Alt jeg har skrevet om blir lettere og kommer mer naturlig hvis du er oppriktig interessert i den du prøver deg på. Men det er ingen forutsetning. Du kan fake. Skal du lande noen nydelige og kule, må du også gjennom noen stygge og kjipe. Litt fordi du trenger treningen, men enda mer fordi du ikke kan diskriminere. Du må ikke bli en helt annen person bare fordi det kommer en babe inn i rommet.

Du må gjøre flørtingen til en naturlig del av ditt handle­mønster. Noe du gjør av deg selv med alle, ikke noe du anstrenger deg for når du møter noen du liker. Du må flørte med alle. Ta på alle. Bryt ned alle intimgrenser. Klin med kompisene­ dine. Ta jenter på puppene. Jeg er sikker på at jeg har gjort det med alle venninnene mine, fordi jeg var full og det var lættis, og det gjør det lettere å være intim med jenter du ikke kjenner. Snakk om sexlivet ditt med alle. Sørg for at alle vet hvor stor kuk du har. Du har lyst til å være assosiert med sex.

Og gi faen. Gi faen i om du hooker med noen, gi faen i om du får pult eller bare får kontaktinfoen hennes, og gi faen i hvem du lander. Hvis du våkner med en burugle, tenk på det som veldedighet.­ Drikk masse. Ta anti­depressiver, hvis du kan. De gjør deg helt herlig likegyldig. Du flyter rundt på en sky av fandenivoldskhet og ingenting kan røre deg. Ingenting er bra, men ingenting er dårlig heller. Du glemmer bekymringene og er tilstede i nuet, og i nuet er du fuckings king. I hvert fall når du drikker. Komboen er litt som jeg forestiller meg kokain. Du er ikke glad i noen, men hva gjør vel det så lenge du har et helt harem?

Jeg vet da faen. Jeg kan ikke anbefale dette livet. Jeg blir ikke noe lykkeligere av det. Jeg er på fylla annenhver dag. Jeg går glipp av forelesninger og skolearbeid. Jeg dropper andre avtaler for å treffe jenter. Jeg er sliten hele tiden. Jeg klarer faen ikke bare ha det gøy på byen med vennene mine lenger. Jeg blir ikke engang mindre kåt. Jo mer jeg gjør dette, jo verre blir jeg. Men det er bedre enn alternativet, kanskje. Det er catch 22. Jeg står stille. Jeg har hodet under vann. Det spiller ingen rolle hva jeg gjør eller hvor mange jeg ligger med ­eller hvem jeg sårer. Utfallet blir det samme. Det finnes ingen utvei. Det spiller ingen jævla rolle. Det er ingen der ute som kan nå opp. Jeg elsker henne. Det spiller ingen rolle. Jeg får i det minste pult.

Stoff kjenner skribentens identitet.