Sorry, jeg er kygofan nå
Jeg har lenge hatt et elsk/hat forhold til Fanas store sønn. Eller, mer et; jeg digger dette i bilen når ingen ser meg/jeg liker å si at jeg liker Kygo mer enn jeg faktisk hører på ham- forhold. Bergensgutten som har gjort at raves over hele verden virker mer som om de er på valium enn på ecstacy, som hadde eget partyhotell og som ikke ennå har kommet helt i stemmeskifte slapp idag ny singel. Kugo, som Stavanger-meg liker å kalle ham, slapp en bra singel. Fy. Faen. Den er bra.
19. mars 2016
TEKST HALEY SHEA

 

 

Haley Shea. Musikkanmelder, Slutface-vokalist og Kygo-entusiast.

 

Jeg har lenge hatt et elsk/hat forhold til Fanas store sønn. Eller, mer et  «jeg digger dette i bilen når ingen ser meg/jeg liker å si at jeg liker Kygo mer enn jeg faktisk hører på ham»- forhold. Bergensgutten som har gjort at raves over hele verden virker mer som om de er på valium enn på ecstasy, som hadde eget partyhotell og som ikke ennå har kommet helt i stemmeskifte slapp idag ny singel. Kugo, som Stavanger-meg liker å kalle ham, slapp en bra singel. Fy. Faen. Den er bra.

Til mitt forsvar har han på «Fragile» lagt fra seg både panfløyte og tropiske vibber for å bare lage en sabla god poplåt. Vokalist Labrinth gjør at den har oppriktig kul vibe, og dersom jeg hadde trodd det var hans låt hadde jeg ikke vært litt flau over å spille den på fest. Nei, dette er ikke ironi. Jeg digger det oppriktig. Den har gitar! Den har knust glass sample! Den har vilt hooky melodi. Jeg elsker den, og vet ikke lengre hvem jeg er. Hvis jeg ikke kan kødde med Kygo lengre, hva kan jeg da kødde med?

Jeg har gått rundt og fortalt hele musikkbransjen at jeg digger Kygo bare for å se ansiktsuttrykkene deres. For Kygo er litt lol, ok? Referer bare til opptredenen med a-ha, der Morten Harkett ser ut som om han heller vil dø enn å være på den scenen. Og har jeg nevnt panfløyta? Jeg sa PANFLØYTE.

Nå må jeg bare bøye meg i støvet og innrømme at jeg hadde feil. Kyrre, plis, lag alle låtene dine med Labrinth. Han fullfører deg. Og sorry, jeg dømte deg før jeg kjente deg, bro. Kjøper billett til Cloud Nine og hiver på meg gull-bikinien. Hvem vil være med?