Det Alle Løper Fra
Med hype fra By:Larm og en nært forestående opptreden på KlubbØya slipper Magnus Bechmann sin andre singel «Running Off».
5. august 2016
TEKST VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO INGEBORG FARNES

 

 

 

Med hype fra By:Larm og en nært forestående opptreden på KlubbØya slipper Magnus Bechmann sin andre singel, «Running Off».

 

Gratulerer med ny singel! Hvem er det som løper, og fra hva?

– Tusen takk for det! Du spør vanskelig. Låta handler om å prøve å stikke av fra ansvar og konsekvenser. Så ja, hvem er det som løper? Alle? Hvem er egentlig alle? Må alle være en del av dette «alle»? Hva skjedde egentlig med deg og meg?

 

Mellom ny singel, hype fra By:Larm og opptreden på Øya er det mye som skjer. Går det hele deg til hodet?

– Ja, nå har jeg jo spilt to konserter på by:Larm, jeg skal spille KlubbØya og har sluppet en singel på kun 5 måneder. Det føles selvfølgelig intenst og stressende. Det har ikke gått meg til hodet helt enda, men gi meg to konserter til så er vi der.

 

Du har forresten et beundringsverdig hår! Bevist grep for å skille seg ut i en trang bransje?

– Mange takk! Frisyren er absolutt et bevisst valg for å skille meg ut. Heldigvis for meg er det svært få i Norge som har så dårlig afro som meg, så kanskje jeg kan bruke det i brandingen. Jeg er jo bassist, så en vakker dag kan jeg kanskje bli guttas svar på Maya Vik?

 

Med en bror i Kid Astray har det kanskje ligget i kortene at du ville velge veien du har gjort, men liker han musikken din?

– Ja, Kid Astray bidro kanskje litt til å velge vei. Og om han liker musikken er jeg usikker på! Han er hvertfall sinnsykt dyr å ha med i bandet.

 

Om ikke alt skjærer seg på Øya; hva er veien videre?

– Veien videre er å gi ut EP i høst, og så stikke på en miniturné i det ganske land. Det blir sjukt gøy.