Nordnes igjen
Simon Alejandro slipper enda en singel om dra til Nordnes. If it ain`t broke, don`t fix it.
20. august 2016
TEKST VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO WILLIAM GLANDBERGER & TORB THE ROACH

 

 

Simon Alejandro slipper enda en singel om dra til Nordnes. If it ain`t broke, don`t fix it.

 
Gratulerer med ny singel! Hva er historien bak låten?
– Tusen takk! Jeg var ute og gikk en sommerdag i Bergen og ble inspirert. Jeg løp hjem og skrev og spilte inn hele låten et par timer etterpå. Husker jeg også var med da deler av beaten ble laget så da var det gull å få en god idé til den. Lars B på beaten!!

Hva er det som er så kult på Nordnes at du lager to sanger om å dra dit?
– Vi elsker jo Nordnes, sant!

Hva skiller denne nye turen til Nordnes fra den forrige?
– Det som skiller den nye turen til Nordnes fra den forrige er jo at jeg har med meg supertalentfulle Rakel Kristjánsdóttir på vokal og Tancred H. Husø på trompet. Låten funket supert live på Granbar da vi spilte der for noen måneder siden.

 

Til «På vei til Nordnes igjen pt1» fikk vi en dødskul musikkvideo fra Montpellieer. Hva kan vi forvente denne gangen?
–Tusen takk for det! Utrop til Fill In Productions for videoen!! Det var en god opplevelse nede i nydelige Sør-Frankrike i byen Montpellier der jeg bodde i ca. et år. Om det kommer noen video til denne får vi se på :)

Hva er veien videre?
– Veien videre ser lys ut. Vi er i live og helsen er på stell så det er bare å fokusere på gode ting og tenke positivt. Musikkmessig tar jeg det litt som det kommer. Jeg kjøper vinyl og dj’er en del mens musikkproduksjonen står stille om dagen. Jeg har gitt ut så mye musikk at det er deilig å ta en liten pause. Jeg har en del skisser liggende men ikke noe som er klart enda. Folk må bare komme ut i Jungelen og høre om de er giret :) Utenom det prøver jeg å fokusere på andre ting for tiden som språk og reising osv. Viktig å ikke overgjøre det du elsker heller. Musikk er uansett noe av det viktigste i livet mitt så hvem vet når neste prosjekt kommer