Old Spice-flekker og andre amerikanske ting
«En Big Mac servert med en iskald Imsdal til en fyr i lusekofte med Old Spice-flekker.» beskrives dere som i presseskrivet vi fikk tilsendt? Kan dere forklare dette for oss? Vi sliter litt med å forstå. – Ett av våre amerikanske alibi har for vane å kjøpe nettopp en Big Mac med en flaske vann attåt for å veie opp for den usunne burgeren. At han i tillegg bruker Old Spice-deo under lusekoften gjør bildet av en tilbakevandret norskamerikaner komplett. Perfekt for et svulstig presseskriv. Dessuten skrev sponssøknadene seg selv. #oldspice #mcdonalds #imsdal #mariusgenser
24. november 2016

Eugene slipper låta «You & We»!

 

 

TEKST VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO JOHANNE NYBORG

 

 

Gratulerer med ny låt! Hva handler «You & We» om?
– Tusen takk! «You & We» forsøker å beskrive ambivalente følelser man kan kjenne på når to personer ønsker forskjellige ting av en relasjon. Når det negative veier tyngre enn det positive – hvor langt skal man la det gå før man gir slipp?

«En Big Mac servert med en iskald Imsdal til en fyr i lusekofte med Old Spice-flekker.» beskrives dere som i presseskrivet vi fikk tilsendt? Kan dere forklare dette for oss? Vi sliter litt med å forstå.
– Ett av våre amerikanske alibi har for vane å kjøpe nettopp en Big Mac med en flaske vann attåt for å veie opp for den usunne burgeren. At han i tillegg bruker Old Spice-deo under lusekoften gjør bildet av en tilbakevandret norskamerikaner komplett. Perfekt for et svulstig presseskriv. Dessuten skrev sponssøknadene seg selv. #oldspice #mcdonalds #imsdal #mariusgenser

 Dere beskrives også som et «Coldplay utstasjonert på Svalbard». Hvordan låter Coldplay utstasjonert på Svalbard?
– Som Eugene vel? Nei, vi aner ikke, men tipper det ville vært ganske fint.

Dere er satt sammen av folk fra hele landet, samt USA. Hvordan fant dere sammen?
– Heldigvis har de to amerikanerne i bandet sikret seg oppholdstillatelse, så det var kryssende bandprosjekter i Oslo som brakte oss sammen. Etterhvert oppdaget vi voldsomme overlapp i guilty pleasure-spillelistene våre, så vi sveipet til høyre. Nå drømmer vi om å være noen andres guilty pleasure.

Hva er veien videre for Eugene?
– Debut-EP-en vår mastres i dette øyeblikk og skal etter planen slippes på nyåret. Vi spiller inn og produserer musikken vår selv og kommer til å fortsette låtskrivingen kontinuerlig fremover. Nå øver vi inn låter som har blitt spilt inn før vi i det hele tatt har spilt dem sammen, så vi klør oss litt i hodet over hvordan vi skal løse det live. Men vi har det veldig gøy og tror det blir fett!