Barn av en orgie
Gratulerer med ny singel! Pleier vanligvis å ha ett eller annet spørsmål som relaterer til låttittelen her, men fant ikke på noe til «Let It Slide». Hva viser tittelen til?

 — Tittelen viser til å gi litt faen. Låta forteller om en person som opplever at livet aldri leverer, og svarer med ansvarsløshet og korttenkte beslutninger. Noe av det er muligens litt selvbiografisk.
 Dere har til nå bare sluppet én singel, men har spilt en rekke konserter. Hvor blir det av alt det upubliserte materialet?

 — Vi har mye materiale som vi stadig jobber med. Noe av det har vi solgt til russiske pop-artister, de beste beholder vi selv.
12. januar 2017

Party At The Pharmacy slipper singelen «Let It Slide»!

 

TEKST VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO ØYSTEIN HAARA PHOTOGRAPHY

 

Gratulerer med ny singel! Pleier vanligvis å ha ett eller annet spørsmål som relaterer til låttittelen her, men fant ikke på noe til «Let It Slide». Hva viser tittelen til?— Tittelen viser til å gi litt faen. Låta forteller om en person som opplever at livet aldri leverer, og svarer med ansvarsløshet og korttenkte beslutninger. Noe av det er muligens litt selvbiografisk.

Dere har til nå bare sluppet én singel, men har spilt en rekke konserter. Hvor blir det av alt det upubliserte materialet?— Vi har mye materiale som vi stadig jobber med. Noe av det har vi solgt til russiske pop-artister, de beste beholder vi selv.

Livespilling har dere også tatt en pause fra. Hvorfor det?

— Vi tok en pause fra livespilling for å fokusere på låtskriving og studioarbeid, samt at vi har gjort noen endringer i besetningen.

Som mange andre har jeg hørt navnet deres slengt rundt i noen år nå. Hvorfor har vi enda ikke fått noe Party At The Pharmacy-album?

— Vi føler ikke at vi er på en plass hvor det ville vært naturlig å gi ut et album nå. Vi belager oss heller på singler, i alle fall i første omgang.

Radio Revolt beskrev dere som barnet etter en orgie bestående av band som Arctic Monkeys og Arcade Fire. Harde foreldre å følge. Er det truende å bli sammenlignet med band av deres kaliber?

— Kanskje litt, men som sagt blir vi ennå omtalt som et barn så forhåpentligvis har vi ennå litt tid før folk forventer at vi spiller på Glastonbury og Reading & Leeds.

Om dere skulle satt sammen orgien av band som til sist resulterer i dere; hvilke band ville vært med?—Vi er inspirert av det vi synes er fett. Det er ikke nødvendigvis noen spesielle band, og det kan strekke seg over flere sjangre. For å nevne noen navn kan vi trekke frem The Libertines, Lana Del Rey og Lou Reed. Det kunne jo vært en artig orgie også.

Hva er veien videre for dere?

— Planen er å fortsette å skrive låter og stikke i studio igjen så fort som mulig. Vi kommer nok til å gjøre noen konserter også! I tillegg hadde det vært jævlig fett å bli sponset av Subway!