Vinn billetter til RAZIKA 10 år!
Razika feirer bursdag på USF Verftet 21. januar, og vi gir bort to billetter! Erna Solberg, journalist-spirer i BA og alle andre som bare vil ha det fett, er velkomne til å føle, synge, danse og nyte 10-årsdagen et av Bergens mest omtalte band.
18. januar 2017

 

Tekst: Lene Stenersen
Foto: Linn Heidi Stokkedal

 

Razika feirer bursdag på USF Verftet 21. januar, og vi gir bort to billetter!

 

Erna Solberg,  journalist-spirer i BA og alle andre som bare vil ha det fett, er velkomne til å føle, synge, danse og nyte 10-årsdagen til et av Bergens mest omtalte band.

Razika, bestående av Marie Amdam, Marie Moen, Maria Råkil og Embla Karidotter, alle fra Møhlenpris i Bergen, har spilt sammen siden de var 15 år og kjent hverandre hele livet. Musikken toucher sjangre som indie, punk, pop, folk og ska, med tekster som formidler både følelser og politikk. Siden debutplaten Program 91, har kvartetten sluppet hit etter hit, blitt nominert til en rekke Spellemannspriser, og ikke minst fått hele Norge til å synge om kjærlighetssorg.

Jubileum betyr gaver, og vi gir to billetter. Kommenter tittelen på din favorittsang av bandet på delingen fra vår Facebook-side. eller instagramkontoen til STOFF. Konkurransen avsluttes 15.00 på torsdag 19. januar.