Vinn billetter til OnkelP og De Fjerne Slektningene!
OnklP og de fjerne slektningene spiller på det akademiske kvarter 03. Februar – vi gir bort billetter til deg og en venn
2. februar 2017

OnklP og de fjerne slektningene spiller på det akademiske kvarter 03. Februar – vi gir bort billetter til deg og en venn

 

TEKST LIVE BONES

 

OnklP og De Fjerne Slektningene er resultatet av en idé som oppsto etter et vellykket samarbeid med rapper OnklP og rockebandet Oslo Ess. Musikken Slekta leverer omtales som ei beinhard hybrid av rap og melodiøse rock-elementer. Bandet fikk i 2014 hele Norge til å synge med på «Syggen på ryggen», og låta fikk mye ros for å sette lys på temaet angst. Siden starten har bandet gitt ut tre sterke album Slekta (2014), Slekta II (2014) og Slekta III (2015), vunnet priser og nominasjoner, og spilt en rekke konserter.

Slekta er kjent for å være et av landets beste liveband, og nå skal de ut på ny klubbturné. Fredag 03. Februar spiller de på Kvarteret og vi i STOFF deler ut billetter til deg og en venn. Kommenter din favorittsang av Slekta, som ikke er «Styggen på ryggen», på Facebook og vær med i trekningen.

Vinnere annonseres fredag kl. 14.