Dårlig Vane avviser klamydiaryktene
Dårlig Vane er for tiden aktuelle som finalister i årets Urørt-finale. I et ferskt radiointervju med Christine Dancke covret de Migos låten «Bad and boujee». Under fremførelsen av sangen ble linjen «Vi gir damene klemmer» fremført. Dancke oppfattet dog denne feil og endte opp med en tolkning som var rettet mot at guttene i Dårlig Vane ga damene en viss kjønnssykdom.
15. februar 2017

– Det er ikke noe klammis, det er bare klemmer.

 

TEKST VARG LUKAS FOLKMAN
FOTO GRY DAHL

 

Dårlig Vane er for tiden aktuelle som finalister i årets Urørt-finale. I et ferskt radiointervju med Christine Dancke covret de Migos låten «Bad and boujee».

Under fremførelsen av sangen ble linjen «Vi gir damene klemmer» fremført. Dancke oppfattet dog denne feil og endte opp med en tolkning som var rettet mot at guttene i Dårlig Vane ga damene en viss kjønnssykdom.

– Er det sånn at dere gir alle klamydia, eller? Sa Dancke da.

Etter hendelsen har det gått trått for guttene fra Bergen, både når det gjelder de førnevnte damene, samt Urørt-kampanjen deres. De har derfor bestemt seg for å kjempe tilbake, og har laget en hjerterå og ektefølt uttalelse.

Skapet skal settes på plass.