Kakkmaddafakka- «Pish» går solo
Etter 12 solide år med det sagnomsuste popbandet Kakkmaddafakka har «Pish» bestemt seg for å dyrke sin individuelle stil, og slipper med dét sitt første soloalbum denne våren.
27. mars 2017

Pål Vindenes fra Kakkmaddafakka slipper sin første singel.

 

TEKST ANNA NORDAHL CARLSEN
FOTO PRIVAT

 

Pål «Pish» Vindenes er hos det norske publikum bedre kjent som gitarist og vokalist i Bergensbandet Kakkmaddafakka. Etter 12 solide år med det sagnomsuste popbandet har «Pish» bestemt seg for å dyrke sin individuelle stil, og slipper med dét sitt første soloalbum denne våren. Singelen «Compromised» er første singelen fra den selvtitulerte platen «Pish», som er artistnavnet til Kakkmaddafakkamedlemmet. Albumet har Vindenes laget sammen venn og produsent Matias Tellez.

Fortvil ikke, trofaste KMF- fans, Vindenes fortsetter hos gode gamle Kakkmaddafakka, som for tiden er på turné i USA og Mexico.