Vinn billetter til Misty Coast på Landmark!
6. mai 2017

Duoprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust slipper ny singel.

 

Tekst: Ingvild Solberg Farstad
Bilde: Promo

 

 

Misty Coast ny låt! Låten, «Leap Year», vil garantert skape god stemning hvor enn man nyter soldagene her til lands. Vi har stilt Misty Coast tre kjappe spørsmål om musikken og livet, og har også fått muligheten til å dele ut en billett til deg og en venn til deres kommende konsert på Landmark 12. mai. Så les intervjuet, tagg en venn i kommentarfeltet og bli med i trekningen av billettene!

 

Hva handler låten «Leap Year» om?
– Leap Year handler om svunnen ungdomstid, om gråtende piker med rødvinstenner på nachspiel og om hvordan noen menneskers følelsesliv tar fullstendig av når de drikker seg full. Låten handler også om hvordan tiden raser forbi og om hvordan man finner bautaer i livet som man alltid kan regne med og som alltid er på ditt lag, selv når det føles som om ingen i hele verden forstår noe som helst.

 

Hva kan vi forvente av det kommende albumet?
– Dere kan forvente dere deilige, minimalistiske poplåter med nerve, pakket inn i svevende psychpop og skitne gitarer. Dere kan også gå på skattejakt etter referanser til for eksempel Kina, Jim Carrey og AC/DC.

 

Vårværet har kommet til Norge, hvordan tilbringer dere soldagene?
– Akkurat nå sitter vi på toget på vei til Århus, og skal tilbringe de neste dagene i Danmark med spilling og parkliv. Richard blir fjong og brun på et blunk, og Linn forblir albino ved siden av uansett hvor mange soldager vi får.

 

 

Kommende konserter:

  1. Mai Cafe Mono, Oslo
  2. Mai JAJAJA, FluxBau, Berlin
  3. Mai Landmark, Bergen (m/ Silver Apples)