audun-01143

Under beltestedet

TEKST Audun Brendbekken
Foto Gry Dahl

 

Bergens mest profilerte sexspaltist besvarer dine spørsmål.

 

Hjertelig velkommen til kjær-lighets-hjørnet, som nå -utforsker kjærlighet og sex i -forskjellige verdenshjørner. Som kjærlig—hets-ekspert og inter-nasjonalt anerkjent menneske, har jeg reist litt, for å sirre sånn. Jeg kan si både hei, -hello og hola. På min ferd har jeg også lært meg uttrykk som «please don’t leave me alone here» og «dondé está mi auto -confianza?». Nå skal vi sammen lære å si «I trust you», «jeg trenger ikke denne spalten for å føle meg bra» og ikke minst «te quiero, lector». Følg med!

Hei,

Jeg skal på utveksling til Tyskland, har du noen hete tips for en ung hingst som vil bo i et liberalt kollektiv preget av fri kjærlighet og skinn?

Hilsen Läderhosen92

Hei, Läderhosen!

Utvekslingslivet kan by på mye deilig, og blant annet kan det være en fin anledning til å utforske -frilynte og frivole forhold. En ting som derimot sjelden er så deilig, er -seksuelt overførbare infeksjoner. Når språket er nytt og mye annet også er ganske ferskt, er det greit å styre unna denne gamle rakkeren. Pakk ned en gratiskondom eller to fra helsesøster, så unngår du antibiotikaresistent klamydia. Det er ikke særlig kult å finne seg selv på en utenlandsk sykehus med sår pikk og svakt ordforråd, har jeg i alle fall hørt av en venn.

Vennlig hilsen Doktor Cocktor

Kjære doktor Foktor,

Jeg har nettopp flyttet til Orienten og lever det gode liv. Jeg lurte på om du har noen tips for 1001 date-natt. Hvordan kan jeg treffe en ny partner på tvers av mine religiøse apatier, uten å bruke BSU-en på giftering?

Vennlig hilsen en ufrivillig slangetemmer

Hei, min venn,

Orienten er også et -mangfoldig verdens-hjørne, og det finnes -sikkert minst en av Ali Babas 40 røvere som vil være med på litt «Sesam, sesam» uten å kaste -nøkkelen og låse dere inne bak porten for alltid. Som alltid kan det være fint å by på åpenhet i møtet med nye mennesker. Hvis du fikk troen på kjærligheten smadret av dine foreldres skilsmisse, bare si dette. Eventuelt kan du skylde på at du ikke har råd til giftering -etter kjøp av en fuktig leilighet på Møhlenpris, og derfor bare kan by på midlertidig moro, samt evig skam og synd. Alt er normalt, og noen liker også dette.

Vi snakkes i skjærsilden,

Hilsen Dr. Foktor

Kjære doktor sesenta y nueve,

Jeg er tilbake på bjerget etter ett års eskapader på kontinentet. Etter to dager i byen under -skyen føler jeg meg analpenetrert av Aksel Sandemose, og sliter med å forholde meg til norske forhold. Folk er kjøligere enn grade-stokken, og det er ingen eggstokker i sikte. Har du noen tips til en stakkar som bare vil kjøre fra janteloven?

Hilsen gullkortet

Hei, gullkort,

Først og fremst, velkommen hjem! Selv om kontinentet kan by på Pantheon, Eiffeltårnet, gatekaféer og et haltende eurosamarbeid, er det lite som kan måle seg med en duggfrisk pilsner på Fotballpuben. Du kan jo ta to når du først er i -dytten, og be bartenderen skru opp Enrique Iglesias’ Bailando på karaokeapparatet. Syng så Kirsten Flagstad vrir seg i graven. Når du så er blitt kongen av kontinentet, sensualiteten og dine egne mindre-verdighets-komplekser, kan det passe seg å be noen ut på danse-gulvet, gjerne til Gasolina. Dette burde gi deg bensinen til å kjøre fra alle De ti bud, og varme opp ethvert forknytt nordboerhjerte. Husk da bare det ellevte budet: «Du skal ikke tro du er immun mot kjønnssykdommer».

Hilsen doktor Dong

Audun Brendbekken er medisin-student og aktivt medlem av Med-isinernes Seksualopplysning. På fritiden brygger han Europris-øl, er sexguru og jazzer med kollektivet sitt. I denne spalten besvarer han åpne og anonyme spørsmål om sex og samliv. Du kan nå ham på the.doctor_69@hotmail.com, eller Tinder.


Ansvarlig redaktør: Ingrid Marie Vikhammer Sandvik. Nettredaktør: Marcus Lauritsen. Kontakt oss på red@stoffmagasin.no vt-sirkel10-redigert unit-skarpere grønn