Se & Hør, Her og Nå #26
Månedens favoritter
27. september 2018

Video: Road to Istanbul – Champions League final 2005 Liverpool vs. AC Milan

Alle bør få med seg «mirakelet i Istanbul», uansett om du er religiøs eller ei. På mange måter kan man si at historien om Steven Gerrard aka «Captain Fantastic» & co. er historien om livet. Noen ganger må man være på bunn for å komme til topps, ikke sant? De seks magiske minuttene i andre omgang når the Reds gjør 0-3 om til 3-3 er bedre enn sex, og de kan anses som en moderne versjon av at Jesus gjør vann om til vin. Men advarsel! Ekstraomgangene bør du spole over hvis du har underliggende hjertesykdom, for selv 13 år senere er dette nervepirrende greier!!

 

Album: What’s the Story (Morning Glory) – Oasis

Visste du at «Don’t look back in anger» egentlig handler om John Lennon? Vel, nå har du enda en grunn til å gjenoppdage verdens beste proll-rockeband. Denne plata graver seg inn i sjela og henter frem glansbildene fra Roskilde 2013 og bekymringsløse dager med gutta. «How many special people change?» spør Liam Gallagher, og jeg synes det er innmari leit at han ikke kan endre seg til å snakke med bruttern sin igjen så jeg kan se Oasis andre steder enn på Youtube og i drømmene mine snart.

 

Bok: Guinness Book of World Records 2001

I en tid der man ikke lenger kan være sikker på hva som er sant eller ei, så er det forfriskende å dykke ned i harde fakta og gamle verdensrekorder fra Guinness’ beste årgang. Her kan du lese om eviglange fingernegler, og reflektere over hvor vanskelig det er å sove med slike. Det var da jeg leste denne som 6-åring at jeg skjønte at man må sikte på stjernene og drømme stort.

 

Drikke: Hansa special edition «Gullet ska hem»

Jeg sverger folkens, dette ølet smaker det edelt metall av! Og da mener jeg ikke at du blir blyforgiftet eller noe, med mindre du er RBK-er da, de får allergisk reaksjon har jeg hørt;) En kald sekser med gull-Hansa er bokstavelig talt god stemning på football sunday med gutta. Men husk å kjøpe dagen før! Nisselue-Norge selger ikke øl på søndager selv om det er kampdag=(

 

Film: The Expendables

Det må være flere stjerner i denne filmen enn det er planeter i melkeveien-galaksen vår. Jason Statham er som alltid episk skummel og tøff, mens Sylvester Stallone kjent fra «Rocky I, II, III, IV, V og VI» spiller på emosjonelle strenger som vil harmonere hos enhver. Eksplosjonene i filmen vil få deg til å glemme Michael Bay for et øyeblikk, og holde deg på kanten av stolen hele veien gjennom! Nytes best med en pose Maarud-chips og Gull-Hansa til.

Spalte: Under Beltestedet

Om jeg må få si det selv, så er denne doktor 69 superlol! Fyren er mer treffsikker enn Ole Einar Bjørndalen på standplass, og gir gode alternative fakta på klassiske seksualproblematiske problemstillinger. Dessverre er spalten lagt ned nå, men jeg leser gjerne de gamle utgavene om igjen, minst et par ganger i uka.