Bergens beste studentavis søker webmaster
Vil du ha relevant IT- og utviklererfaring ved siden av studiene i Bergens beste studentavis?
20. april 2020

Bergens beste studentavis søker webmaster
Vil du ha relevant IT- og utviklererfaring ved siden av studiene i Bergens beste studentavis?
Stoff er en unik, uavhengig og uredd studentavis som satser på dyptgående, modig og kreativ journalistikk innenfor kultur og samfunn. Stoff består av studenter fra hele student-Bergen som jobber frivillig som journalister, fotografer, grafikere, redaktører og annet. Vi kan tilby verdifull organisasjonserfaring og et godt sosialt miljø.

Vi søker en IT-kyndig og ansvarsbevisst webmaster til den tekniske driften av nettstedet stoffmagasin.no.

Du vil blant annet ha ansvar for å
• sørge for at nettstedet ser ut og fungerer som det skal
• vedlikeholde, optimalisere og oppdatere nettstedet
• overvåke og rapportere besøks- og lesertall
• generell sikkerhet på nettsiden og back-up
• bistå redaksjonen ved eventuelle utfordringer ved publisering til nett og andre digitale kanaler Stoff benytter.

I tillegg vil du ha stor frihet til å styre den videre utviklingen av nettstedet i tett dialog med redaksjonen. Dette innebærer utvikling av nye funksjoner, justeringer på designet, eller nye måter å presentere saker på nett.
Som webmaster vil du være en del av administrasjonen i Stoff, og være hjertelig velkommen på alt av sosiale arrangementer og opplegg. Deltakelse på redaksjonsmøter vil ikke være et krav. Perioden varer ett år.

Nettsiden bruker å WordPress, så kjennskap til denne plattformen er en forutsetning. Du bør også kunne grunnleggende HTML og CSS, gjerne også JavaScript, samt SSL, FTP og Google Analytics. Relevante studier og erfaring med webdesign og programmering er fordeler, men ikke krav. Læringsvilje, engasjement og pålitelighet vil kunne vektlegges over tekniske ferdigheter.

Hvis dette høres interessant ut, send søknad til red@stoffmagasin.no snarest. Søknaden bør inneholde hvilke tekniske kvalifikasjoner du har og et kort motivasjonsbrev.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål.