Kontaktannonser
September
8. september 2020

Kjære, tapre enstøing i vårt bergenske land. 

Det er lett å fortape seg i vår tids uendelige valgmuligheter. I et virvar av trynefaktor blir den daglige auksjoneringen et tapsprosjekt; gode miner til slett spill. Stoff har derfor valgt å blåse støv av forløperen til digitale møteplasser: Den gode gamle kontaktannonsen! 

Med en forkjærlighet for språkets potensial oppfordrer vi våre elskede lesere til å finne fram glitterpennen og sende inn sin egen annonse. Etterlys en tapt ferieflørt, annonser dine godt brukte lemmer og tilby kjærlighet i alle farger og fasonger. Og ikke minst: kontakt oss om du skulle være interessert i en av de nummererte frierne!

Send oss et kort internettbrev til kontakt@stoffmagasin.no. Vi forbeholder oss retten til redaksjonell endring.

 


HUN SØKES AV HENNE

Du rødgrønne og joviale jente, med glimt i øyet. Skal vi lære hverandre å kjenne?

Ps. Blitt fortalt at jeg gir de beste klemmer. Kan komme godt med en høstkveld (eller morgen). Ser frem til å høre fra deg.

– Jente 28, Bergen

0001


KOSE-STRIL

Servil stril søker jente med smil. Jeg kan ro mange mil. Kjører ikke bil. Men hører masse på Seal. Bli min rose og del din handlepose. Jeg håper du vil kose og bli bedre kjent gjennom osmose.

– Stril 24

0002


ENKEL POET

Godt erfaren lyriker søker deg med det kvinnelige kjønn. 

Jeg er en godt holden mand, 179 opp fra bakken og 92 ned mot. Jeg haver ennu haar og et usedvanlig fagert kinnskjegg. Jeg gaar intet sted unntatt flosshatt og jeg forventer Dem i kjole eller et langstrakt skjørt om vi er blandt almuen.

De maa gi mig arbeidsro til mine skriblerier alle dage fra klokken 13 til 18. Til gjengjeld gir jeg deg all oppmerksomhet fra 18 og ud. 

Deres alder eller utseende kommer i andre rekke, for mig er det viktigst at de bruker «i forhold til» korrekt.

– H. Ibsen

0003


SAMLER ETTERLYST

Vi møttes en fuktig kveld i januar på Kvarteret. Du hadde på brun skinnjakke. Vi snakket hele kvelden. Du sa at du samler på ølglass og gode historier.

– Gutt 21, Det humanistiske fakultet

0004


NAIV ELLER SUPER

Jeg kjeder meg sånn, vil du kanskje være min venn? Jeg liker klatring, lego og øl. 

– Gutt, 19, Det samfunnsvitenskapelige fakultet

0005


BADEHÅNDKLE MED HJERTEROM

23 år gammel gutt med eksotisk herkomst søker en morsom og badeglad jente som kan bake surdeigsbrød, for det fikk jeg aldri til. Jeg er en jovial, badeglad entusiast. Drømmejenta hopper uti med meg, og har et badehåndkle med plass til begge. Er du den jeg søker? 

– Gutt, 23, Juridisk fakultet

0006


AERODYNAMISK AI

Jente med konsekvent dårlig holdning grunnet alt for tungt bærenett, ser etter en glatt og hårløs type – helst uten kjeveparti – med lange, slanke pianofingre. Kan røyke, burde helst være humaniora-student, fordel om han også uttaler seg om AI (ikke like viktig at han egentlig interesserer seg for det). Ser fram til intime samtaler før leggetid som ender i tostemt sang av Mozarts Bona Nox.

– Håpefull

0007


LØPETID

Søker en mann som kan løpe over vidden og snakke om livet. Hilsen jente som elsker dugnad og god kaffe.

– Det psykologiske fakultet

0008


KLAM GUTT 23

Søker sliten kvinne med interesse for norrøn mytologi, kryptovaluta og Family Guy TOP 10 Funniest Moments Compilations. Skal til Bø Sommarland i høstferien og du kan få være med. Ingen tjukkaser.

– Gutt, 23, Danielsen intensivgymnas

0009


KAFFETØRST

Ser etter en som gir gode klemmer, vil være med å gå tur og drikke god kaffe verden rundt ❤ gleder meg til du tar kontakt.

 – Jente, 23, Det psykologiske fakultet

0010


SØKER RULLESKØYTEVENN

Jeg har akkurat kjøpt meg et par retro-rulleskøyter og trenger en platonisk venn å øve med. Vil du bli med å danse? Eller prøve skaterampe? Gi en lyd! 

– Jente, 23, Det humanistiske fakultet

0011