Kontaktannonser
Oktober
8. oktober 2020

Kjære, tapre enstøing i vårt bergenske land. 

Det er lett å fortape seg i vår tids uendelige valgmuligheter. I et virvar av trynefaktor blir den daglige auksjoneringen et tapsprosjekt; gode miner til slett spill. Stoff har derfor valgt å blåse støv av forløperen til digitale møteplasser: Den gode gamle kontaktannonsen! 

 

Med en forkjærlighet for språkets potensial oppfordrer vi våre elskede lesere til å finne fram glitterpennen og sende inn sin egen annonse. Etterlys en tapt ferieflørt, annonser dine godt brukte lemmer og tilby kjærlighet i alle farger og fasonger. Og ikke minst: kontakt oss om du skulle være interessert i en av de nummererte frierne!

Send oss et kort internettbrev til kontakt@stoffmagasin.no. Vi forbeholder oss retten til redaksjonell endring.

 


Uhøytidelig trollmann

Ser etter en som liker gjensidig pusing, og som aksepterer at en storeskje også kan ønske å være lilleskje. Liker aktivitet – stort sett av alle slags. Lite høytidelig, snill og god på referanser. Er du en Hermine til min Ronny? I så fall – accio melding. Og hvis ikke – expecto patronum.

– U.

0012


Felejente som trenge noke nytt å spela på!

Odelsjente 26, like tur på vidde, nach, dyre klær og frekk humor. Eg kan spela på fleire strenger óg;) Søker intelligent, aktiv type som er god med fiskestange! Bør ha transporter, og kan ta i et tak.

Vil du vere med meg heim og sjå på felo mi?

– Prinsesso som ingen kunne målbinde

0013


Byjente søker bygdedyr

Kvinne 25 søker noen å ha det løye med. Du bør være en anstendig «smalltalker» med driv, som ikke er redd for en real opptur. Ta kontakt om du tror vi kan slå an tonen. 

– Eventyrlysten siddis. 

0014


Vil du ha hjemmestrikkede sokker?

Jente (23) leter etter en jeg kan dele paraplyen med og strikke varme klær til. 

Hilsen forhåpentligvis fremtidig lege

0015


Søker prøvekanin 

Jeg lærte tidlig på fotballbanen at man må sette seg i respekt fra første sekund. Liker du kampsport? Jeg er trener for BSI-MMA-klubb og trenger en livspartner jeg kan teste nye grep og knep på. Mine interesser er nunchucks, skinnjakker og britisk alkoholkultur. Ikke forvent noe smørsnakk her i gården; jeg sier ting som de er, helst med hånden foran munnen sånn som fotballspillerne på TV gjør det. Ta kontakt – før jeg gjør det.

– Mann 27, Mat-Nat i ukedager, Securitas i helger.

0016


Uforpliktende

HF-tjej som alltid har mange strikkeprosjekter, men ingen spesiell å strikke til. Søker deg som vil dra meg fra lesesalen for kaffe om dagen og vin om kvelden. Inviterer til en uforpliktet tur rundt Nordnes, ender helst i høstbad og badstue.

100 prosent svorskgaranti inkludert.

– Tjej, 24

0017


Enkel gutt

Jeg er bare en gutt, som skriver en kontaktannonse til en jente, og spør om du vil ta kontakt.

– H. Grant, 22, Det psykologiske fakultet

0018


Søker lekekompis

Kvalifiserer meg selv som ei hyggelig litjpia som har bikka 22 år og liker å kosedrikke, leke, spille kortspill og kødde rundt. På fritida ser jeg gjerne film, går tur, besøker nye steder eller hva enn du liker å gjøre, er fleksibel sånn sett. Ser etter en gutt eller litjpia som vil leke med meg. Og hei! – kanskje vi er en match og kan bli klemmevenner?

OBS! Bør være like rastløs.

OBS2! Ikke nøl med å ta kontakt.

– Rastløs jente

0019


Polfaring med termos

Kreativ kvinne tidlig i tjueårene, ironisk distansert. Søker nær kontakt med deg som har fotfeste, blikkontakt og et balansert forhold til tid, rom og sted. Selv kan jeg ikke by på retningssans, men rasjonelle mengder kjærlighet og rødvin på termos.

– Lija

0020


Brevvenn

Mann i 20-årene søker brevvenner. Begynn helst med korte tekster, jeg leser ikke så mye. Er ikke kresen, men liker å bli imponert. Du finner meg i postkassen din. Stoff har kontaktinformasjonen min.

– O. W.

0021