Stoffs store d-kjendiskviss
Får du vanligvis bare ett poeng på Morgenbladets quiz, men sitter med alt for mye informasjon om d-kjendisenes privatliv, etter mange timer inne i kjendis- og bloggergossip-trådene på jodel? Da er dette den perfekte quizen for deg!
8. oktober 2020
 1. Daniel Louis har nettopp blitt babydaddy. Hvor mange felles sexpartnerer hadde han og lillebroen Pierre i forrige sesong av Ex on the beach?

 2. Er bloggeren Erica Mohn Kvam i slekt med den selverklærte paradise-legenden Even Kvam? Plusspoeng om du kan nevne Ericas rabattkode på NAKD. 

 3. Hvilken kjendis (og fotballspiller) har God Kveld Norge-programleder og Skal vi danse-aktuelle Marte Bratberg og influencer Janka Polliani et spesielt nært forhold til?

 4. I podkasten Janka og Marthe har Bratbergs kjæreste fått et spesielt kallenavn. Hva er kallenavnet? 

 5. Dronningen av sladder har inngått et strikkesamarbeid med en viss blogger – Hvor mange prosent plastikk inneholder strikkegenseren «Kasper»? Plusspoeng for navn på sladderdronningen og «miljøaktivist»-bloggeren. 

 6. Hunden er bloggernes beste accessoirer! Hva heter valpen til bloggeren Isabel Raad? Hint: Det er samme navn som en av merkebutikkene på Nedre Slottsgate i Oslo. 

 7. Parterapi-parodien av Aleksander og Martine har gjestet tv-skjermene våre de siste fredagene. I Aleks låt «Hysj» lyder teksten: «Sushi, det er gucci. Sashimi, orker ikke koke opp noe xanax til middag». Hva er tekstens budskap? Før du spør: Nei, den har ingen sammenheng med Sushi x Kobe. 

 8. Jan Thomas og hans nye Christopher, frisøren Harlem, annonserte nylig at to skulle bli til tre #dads #pappa #pappaer #loveislove. Hvem eller hva er det nye tilskuddet til familien? 

 9. Vår kjære Bergens instagramlegende og tidligere korrupsjonsdømte ordfører har et spesielt forhold til en av byens nye kafeer. Hva er navnet på kvinnen og kaféen?

 10.  Blogger, forfatter, farmen-deltaker og designer, Annijor, har skrevet en roman om «hvor usannsynlig vakre gutter er når de har kjærlighetssorg». Hva heter gutten i  boken? Og hva heter Annijors ekskjæreste?

 11. Vi har kommet til veis ende, og oppdatert oss så godt vi kan på andres privatliv. Men før vi gir oss lurer jeg på hvem favorittkjendisen til brusbloggeren Linnea Myhre er?

 

 

Fasit: 1) To. Pierre lå forøvrig med alle jentene i villaen 2) Nei, og Erica20 3) John Carew 4) Leirdua 5) 50% (40% akryl og 10% polyamid), og Dorthe Skappel og Sophie Elise 6) Gucci! 7) Han gidder ikke jobbe. Vil bare kubbe eller gjøre ingenting 8) Dessverre ingen ny Louis Vuitton eller surrogatbaby – Det er en hund! 9) Trude Drevland og Plassen 10) Michel og Mikkel 11) It’s Britney Bitch #FreeBritney