KONTAKTANNONSER
November.
3. november 2020

Kjære, tapre enstøing i vårt bergenske land. 

Det er lett å fortape seg i vår tids uendelige valgmuligheter. I et virvar av trynefaktor blir den daglige auksjoneringen et tapsprosjekt; gode miner til slett spill. Stoff har derfor valgt å blåse støv av forløperen til digitale møteplasser: Den gode gamle kontaktannonsen! 

Med en forkjærlighet for språkets potensial oppfordrer vi våre elskede lesere til å finne fram glitterpennen og sende inn sin egen annonse. Etterlys en tapt ferieflørt, annonser dine godt brukte lemmer og tilby kjærlighet i alle farger og fasonger. Og ikke minst: kontakt oss om du skulle være interessert i en av de nummererte frierne!

Send oss et kort internettbrev til kontakt@stoffmagasin.no. Vi forbeholder oss retten til redaksjonell endring.

 


 

Klatrejente søker partner

I disse koronatider skal man være forsiktig med hvem man kameratsjekker. Derfor tenker jeg å finne en klatrepartner før jeg begir meg ut på uutforsket klatrefelt. For å nå virkelige høyder trenger man en å stole på. Hvis du også ser etter en å klatre med, har klatreutstyr og tid en kveld eller to i uken så har du bare én ting å gjøre – kontakte Stoff og meg.

– Aktiv jente (20)

0022

 


 

– Framifrå jente (20)

0023

 


 

Kosebamse søkes

Kjære den det måtte gjelde. Jeg tar kontakt på vegne av Iselin (28), Frank (41), Nikolai (22), Linda (23), Tina (49), vårt felles barn Kim (3, 1/2) og meg selv. Vi er alle medlemmer av Polyamorøse NATO-elskeres Swingersforbund (PNSF) og søker nå etter nye medlemmer. Kanskje er du den rette? Vi elsker klining, kosing, samleie og internasjonale forsvarsallianser med en klar politikk vedrørende den stadig overhengende faren for russisk invasjon av strategiske områder i Nordkalotten. Vil du bli vår nye kosebamse? Kjæreste?

– Sikkerhetspolitisk klem, Polyamorøse Pauline (22)

0024

 


 

Selskapssyk

Er det noen der ute som driver med Lego Mindstorms? Hadde vært kjempegøy å bygge sammen med noen. 

– Mann 28

0025

 


 

Koronasulten gutt søker smittekilde

Søker noen med korona. Etter en impulsiv tredagers på diverse barer har jeg brukt opp lånet mitt (dessverre uten å bli smittet). Nå trenger jeg noen uker på koronahotellet for å overleve. Hvis du har smitte, betaler jeg 38kr for å komme på besøk. Nå har jeg gått rundt på Galleriet uten munnbind i to dager uten hell. Hjelp.

– Blakk student i tjueårene

0026


 

På jakt etter kjøkkenslask

Søker etter en morsom, eventyrlysten jente med grusom sangstemme til å bomme på de høye tonene sammen med. Noen som vil henge på kjøkkenet på fest og gjøre narr av andre, men som også kan joine spontanturer på fjellet, til andre byer, eller til den lokale kebabsjappen kl 03.30. Lite kunnskap om gresk mytologi er min Akilleshest.

– Tullegutt (23)

0028

 


 

Kresen datemaskin søker støttekontakt

Hei, jeg er en aktiv Tindergutt som er over gjennomsnittet kresen. Det skjer altfor ofte at jeg ender opp på dårlige dater. Derfor trenger jeg en kontaktperson som kan ringe meg og dikte opp en nødssituasjon når det er nødvendig. Det eneste kravet jeg har er at du må være tilgjengelig på kort varsel mellom kl. 17 og 23, alle dager utenom søndag. Som betaling får du 20 minutter med meg på Dark and Stormy. 

– Sexfrustrert gutt med ølbriller

0029

 


 

Lektorstudent søker eksamensassistent

Jeg ligger etter på eksamenslesinga og trenger derfor noen til å høytlese fra pensumbøker til meg. Fint om du kan holde meg i hånda under hjemmeeksamen. Hvis du er barista er jo det et stort pluss. 

– H. M (22)

0030