KONTAKTANNONSER
Desember.
1. desember 2020

Kjære, tapre enstøing i vårt bergenske land, 

Stoff blåser støvet av forløperen til digitale møteplasser: Den gode gamle kontaktannonsen. Her kan du tilby kjærlighet i alle farger og fasonger, annonsere dine vågale interesser eller etterlyse en tapt ferieflørt. Kontakt oss om du skulle være interessert i en av de nummererte frierne!

Send oss et kort internettbrev til kontakt@stoffmagasin.no.

 


Etterlysning

Etterlyser deg jente som tidligere jobbet på butikken Vita på Galleriet kjøpesenter. Du er ca 160 cm og brunt krøllete hår. Du bor/bodde på Landås og jeg tror du du studerte jus. Jeg er en asiatisk gutt som bodde på Landås. Du sto bak meg i køen på Rema Wergeland og overfor meg utenfor Vinmonopolet i Valkendorfsgate. Har forsøkt å se etter deg men uten hell.

– Lengtende gutt

0031


Ludospiller søkes

Hei! Jeg skriver på vegne av en venninne, som er lei av å snakke om tekstil. Hun vil bare snakke om tegning og maling, gjerne over et slag ludo. Om du mener man må få akkurat riktig kast for å komme i mål eller ikke, spiller ingen rolle. Det er et pluss om du er snill og har fin klesstil.

– Jente (23)

0032


Er du der?

Fotointeressert førstegangsstudent søker vennskapelig samtalepartner for å frigjøre frustrasjon. Har du behov for det samme? Er du keen på café, tilfeldige meldinger i innboksen din, bysykling i regnvær, å simpelthen bare henge sammen eller liknende? Ta gjerne kontakt. Kollektivet har dessuten nylig fått pålagt besøksforbud – er en fordel om du ikke har det. 

– Alt godt (20)

0033


Løpepartner søkes!

Skriver på vegne av en venninne som er lei av å ikke holde følge med kompisene sine på løpetur opp Fløyen. Løper som kan jogge Fløyen veldig sakte søkes derfor. Ellers hadde det jo vært fint om du er hyggelig, pen og har fin kropp.

– Saktejogger (25)

0034


 

LES OGSÅ: KONTAKTANNONSER fra november.