Finn den rette krystallen for deg!
Sliter du som alle andre med lav selvtillit, stress og uforløste følelsesmessige blokkeringer? Frykt ikke, en enkel krystall kan være løsningen!
27. mars 2021

På søken etter bedret livskvalitet i et virvar av KK-spalter, Kvinneguiden-kommentarer og lukkede Facebook-grupper for kvinner i overgangsalderen er det lett å gå seg vill. Leter du likevel lenge nok, med ord som «selvutvikling» og «healing» i søkemotoren, vil du snart oppdage en helt ny verden med alternativ hjelp og behandling som angivelig skal bedre tilværelsen din og gjøre voksenlivet enklere. 

Selvhjelpsspekteret strekker seg fra horoskop til kinesiologi (bevegelseslære), og tipsene er mange. Interessen for krystaller virker å være økende, og effekten av disse skal visstnok være revolusjonerende, skal vi tro kvinnene i overgangsalderen. For at du skal slippe å lete etter den riktige krystallen på egenhånd, har jeg tatt et dypdykk ned i kommentarfelt og lukkede grupper, og hentet frem det aller beste.

La oss begynne:

 

Moldavitt

Synes du det er vanskelig å forstå meningen med livet? Har du kanskje blitt hypnotisert? Eller ligger du rett og slett i koma? Svaret på alle dine problemer er å finne i din lokale krystallbutikk, og går under navnet moldavitt. Plasser den glassgrønne krystallen på ditt tredje øye (også kalt pannen) og kjenn umiddelbar effekt! Vipps, så er du helbredet fra din konstante eksistensielle angst, og attpåtil fisket ut av en eventuell hypnose eller komatøs tilstand. Enklere blir det ikke!

Vurdering:

Selvutviklingsmuligheter: 5 av 5 krystaller

Utseende: 3 av 5 krystaller

 

Ametyst

Er du derimot av typen som sliter med mindre begavede psykiske evner, spenningshodepine og mareritt, bør du heller gå for den fiolette ametysten. Ikke bare beskytter den mot alt horribelt du kan forestille deg, den vil også hjelpe deg med å redusere stress, rydde opp i uforløste følelsesmessige blokkeringer, samt finne sjelefred. Lav selvfølelse? Da er dette krystallen for deg! Gjør seg for øvrig også ypperlig som øredobber.

Vurdering:

Selvutviklingsmuligheter: 3 av 5 krystaller

Utseende: 5 av 5 krystaller

 

Malakitt

Månedens hot tip er beskyttersteinen malakitt, som ikke bare beskytter deg mot svulster og stråling, men også mot bakterielle og virale infeksjoner. Bare vent til Covid-19 får høre om denne krystallen! Denne lekre, grønne krystallen vil også hjelpe deg med å bli kvitt astma og benbrudd. Hvem trenger ventolin og gips? Malakitt kommer også med et skjold mot radioaktivitet og forurensing, noe som selvfølgelig er en fordel i disse klimakrise-dager.

Vurdering:

Selvutviklingsmuligheter: 5 av 5 krystaller

Utseende: 4 av 5 krystaller

 

Rosenkvarts

Har lørdagens tinderdate blitt avlyst? Har Womanizeren gått tom for strøm? Er kjærlighetslivet ditt generelt miserabelt? Da bør du plassere en mellomstor rosenkvarts under hvert hjørne av sengen din. Om kort tid vil du legge merke til at absolutt alle på Tinder superliker deg, kassereren på KIWI spør om nummeret ditt og alle i breakout-rommene på Zoom vil sende deg lange, flørtende blikk. Glem sjekkereplikker og slengkyss. Har du en rosenkvarts under sålen i høyre sko og en i venstre baklomme, vil du straks merke at kjærligheten går din vei!

Vurdering:

Selvutviklingsmuligheter: 3 av 5 krystaller

Utseende: 3 av 5 stjerner

 

Selenitt

Krystallen for deg som vil kvitte deg med trust issues, vil ha bedre innsikt i tidligere liv eller ønsker å oppnå kontakt med engler! Märthas engleskole kan ikke måle seg. Denne hvite, nesten gjennomsiktige steinen vil også hjelpe deg med med å fjerne negativ energi både fra deg selv og dine nærmeste omgivelser. Lider du av depresjon? Denne steinen sparer deg for tusenvis av kroner i psykologutgifter. Tenk økonomisk, tenk selenitt!

Vurdering:

Selvutviklingsmuligheter: 4 av 5 krystaller

Utseende: 4 av 5 krystaller

 

Åpne ditt tredje øye!

Aller helst burde du selvfølgelig ha både moldavitt og malakitt plassert på ditt tredje øye til enhver tid. Gjerne i kombinasjon med gaffateip, så slipper du å bekymre deg for at krystallene skal falle av. Jo strammere inntil pannen, jo mindre stress og eksistensiell angst. Om dette blir vanskelig skal det angivelig være nok å plassere minimum tre krystaller under puten, samt to i dusjen.

Har du andre problemer enn mareritt og avlyste tinderdates, er det ingen grunn til å være redd: Det finnes alltid en eller annen krystall der ute, som vil hjelpe deg ut av enhver uheldig situasjon eller tenkelig sinnstilstand. Legg alle rasjonelle tanker til side. Glem forskning, vitenskap og geologer! Så lenge du åpner ditt tredje øye og gjør deg selv sårbar nok til å la informasjon som hevder at en grønn stein kan hjelpe deg med dine dypeste tanker og hemmeligheter passere, så finnes løsningen bare et par tasteklikk unna.

 

LES OGSÅ: Skandaløs og sjarmerende