Et kvalitetssikret horoskop, slår garantert ikke feil
10. desember 2021

Hvor var sola i forhold til jorda dagen du sa pent hallo til verden? Ditt astrologiske tegn bestemmes av nettopp denne posisjonen, og skal ifølge noen kunne spå den skumle fremtiden. Jeg har funnet min indre astrolog, spåkone – kall det hva du vil. Et nytt år venter, men fortvil ikke, her får du svaret på hvordan den kommende tiden vil se ut.

 

VANNMANNEN 21. januar. – 18. februar.  

Det blir et uvannlig år for deg. Dine nære relasjoner vil trenge litt ekstra omsorg og tilstedeværelse fra deg i månedene som kommer. Dagen du får et hull i venstre sokk på en regnværsdag, må du være årvåken. Hvis det pipler vann inn i sokken direkte fra Bergens tynne brosteinvanndammer vil nemlig ditt største ønske gå i oppfyllelse. Noe annet som opptar hverdagen din blir musikk. Vannmannen er Aquarius på latin, og i år vil du innse at låten med samme navn er en banger. 

 

FISKENE 19.februar – 20.mars 

I år vil du fiske etter meningen med livet. Du leter etter nye impulser og tester nye farvann, men snøret spiller ikke alltid på lag. En varm vårdag vil vise deg at du har gode støttespillere som du alltid kan rogne med. Som den fisken du er, lengter du til havet og du kommer til å ta deg en pustepause nærme sjøen i blant. Hopp i havet, sommer som vinter, og du vil irritere deg over hurtigruta som kommer tutende forbi. Se opp når du svømmer rundt der: Møter du vannmannen, skimtes en potensiell romanse i horisonten. Det er nå det gjeller

 

VÆREN 21. mars – 20. april 

Å være eller ikke være væren, her har du faktisk intet valg. Du vil møte pussig vær i året som kommer. Dersom det snør i juni, vil ditt kjærlighetsliv bli kaldt, men om det hagler på din bursdag vil frierne stå i kø utenfor ditt kollektiv. Er det glatt på veien til lesesalen vil kunnskapen sette seg lettere, men blåser det kraftig på vei hjem igjen kan du risikere at all lesingen blåser bort. Sol eller regn, du er ikke redd for å være den du er. 

 

TYREN 21. april – 21. mai 

Ut på tyr, aldri syr. Du er den mest tyrglade av dem alle, og i år vil du kjenne på en trang til å skaffe deg nye tyrkamerater. Det viser seg at det ikke er så lett. Å tyre å ta kontakt er essensen her, og du jobber med å bygge opp nok selvtillit til å invitere til fjelltyr. Bestige Rundemanen eller spasere rundt den blå steinen på Torgallmenningen, samme det, du vil bare ha noen nye å gå med i livet. Interessen kan være nærmere enn du tror, ta tyren ved hornene og ty til kontakt!

 

TVILLINGENE 22. mai – 21. juni 

Magen din vil rumle, og vokse, det er ingen tvil. Det er klart at du skal få tvillinger i året som kommer. Neida, akkurat det kan jeg faktisk ikke forutse. Om det ikke er tvillinger som kommer ut av deg, så kommer det iallefall nye erfaringer, bekjentskaper og opplevelser ut av året som venter! En busstur i april vil avsløre at du har en dobbeltgjenger så lik deg selv, at du vil undre over om du har en bortkommen tvilling. Like barn leker best?

 

KREPSEN 22. juni – 22. juli 

Målet for året blir klart for deg sekundet etter festmåltidet av en nyttårsmiddag har gått gjennom systemet. Spiste du kreps? Du vil måtte jobbe hardt for å oppnå målet ditt, men ikke hardere enn ditt robuste krepseskall. Litt utfordringer her og der, men en kreps klarer seg fint på dypt vann! Når juni melder sin ankomst klør det i klypene etter nye impulser. Heldigvis er det alltid noen der ute som liker kreps om sommeren!

 

LØVEN 23. juli – 23. august 

Kjærlighet er hyggelig, og i år vil løve sin likhet med love endelig vise seg frem. Men du vil måtte bruke dine jaktegenskaper til å vise at du virkelig er løvenes konge. Høsten blir din favoritt, spesielt når alt løvet har lagt seg, for da skjer det noe stort for deg eller noen i nær omkrets. Jeg løver! For å opprettholde flyt i hverdagen vil du prøve å legge deg innen akseptabel tid, med varierende hell. Men én måned kommer du til å konsekvent legge deg før elløve! Hakuna matata. 

 

JOMFRUEN 24. august – 23. september

Jomfru eller ei, du er jomfruen! Året som kommer vil snu livet ditt på hodet. Kanskje. Er du i nærheten av en stall med en krybbe rundt slutten av desember, er det et tegn på at du er høygravid. Spådommen er helt klar og tydelig. Du kommer til å bli jomfru. Jomfru Maria. Maria eller ei, helgen blir hellig. Spiser du likt antall smågodtbiter som datoen på lørdagen viser, venter suksess i uken som kommer, ser du en palme på en søndag vil du få et økonomisk godt år. Og møter du en Josef på en fredag, blir det god stemning.

 

VEKTEN 24. september – 23. oktober

Blir dette året der det blir alt for vanskelig å bestemme seg? Vektskålene vil tippe frem og tilbake, og ikke alltid i din favør. Dropper du billett, vil vektere bli din fiende. En «da er det billettkontroll» vil derimot være likegyldig for deg om månedskortet er i boks. På treningsfronten vil vanene endres, vekter vil være unødvendige, da du i deg selv er den beste vekten. Du kjenner deg selv best, og vet hva du vil vektlegge fremover. Finner du en balanse, vil studiene gå bra, selvtilliten øke, og alle bekymringer blåse vekt. 

 

SKORPIONEN 24. oktober – 22. november

En skorpion stikker kun når den føler seg truet. Du vil merke at dine venner er litt redde for å skjære seg på deg, da en skorpion kan være skarp. Tilliten til deg er likevel tilstede, for skjer det noe kjipt, stiller du opp og er der for de rundt deg. Du sørger for at såret får en skorpe til slutt. Husk samtidig å la dine egne sår gro. Føler du deg truet, må du ikke være redd for å slippe halen du har mellom beina – som skorpion vet du selvsagt at den med tiden vil vokse ut igjen, større og sterkere enn tidligere. 

 

SKYTTEN 23. november – 21. desember

Du ble skytt ut fra en livmor i perioden 23. november til 21. desember, og skytten har du vært siden det. Ikke skitten nei, bare skytten. I året som kommer vil skyttentøyskurven få lite oppmerksomhet fra deg, da du har mye annet som tar oppmerksomheten din. Men vasker du skyttentøy en søndag i mai, vil du få en revolusjonerende idé. I år vil interessen for din slektshistorie bli skytt til værs. Du setter familien først, og om du ser en skiskytter treffe fem av fem blinker, vil familien motta hell og lykke. 

 

STEINBUKKEN 22. desember – 20. januar

Det er hogget i stein at folk vil bukke for deg i året som kommer. Årsaken til dette vil du finne under en stein i februar. En intens trang til å spille stein, saks, papir, vil oppstå jevnlig, og du vil gang på gang velge stein ubevisst. Det kan være at du velger stein bevisst etter at du har lest dette, det må tas i betraktning. Initierer du til spill på fest, vil du glitre på dansegulvet.    To nye bekjentskaper vil også prege året og dere holder sammen i tykt og tynt, akkurat som de tre bukkene Bruse. Snipp snapp snute, horoskopet er ute!

 

LES OGSÅ: Finn den rette krystallen for deg!