Den passe store rumpequizen!
Rumpen er kanskje den morsomste kroppsdelen. Den er i utgangspunktet uskyldig, men det er nesten umulig å nevne den uten at noen må fnise litt. Her er 12 spørsmål som forhåpentligvis får deg i et både tenkende og fnisete humør!
25. september 2022

1. De dedikerte Harry Potter-tilhengerne der ute kan glede seg over at Bergen Studentidrettsforening har et eget rumpeldunklag. Hvilken norsk videregående skole er også kjent for å ha dette?

 

2. Et annet ord for rumpe er skinke, men det bruker vi som regel bare hvis vi skal spise rumpen. Hva er navnet på Italias mest populære skinke?

 

3. Hvem står bak disse låtene? (0,5p per riktige svar)
a) Rompa Mi b) My Humps
c) Fat Bottomed Girls 

 

3. Hva er tittelen på det kjente intervjuet med Kim Kardashian, der hun blant annet er avbildet mens hun skjenker et glass sjampanje som hun balanserer på sin egen bakdel?

 

4. I hvilken tegneserie som gikk på MTV på 90-tallet kan man finne Beavis sittende på en sofa med kameraten sin, ofte mens de titter på tv og kommer med drøye uttalelser?

 

5. Hva innebærer en brazilian butt lift?


6. Hvordan puster rumpetroll?

 

7. Hvem skrev Doktor Proktors Prompepulver?

 

8. Det er få ting som er like effektivt som en rumpe for å fange både blikket og oppmerksomheten. Med et slingringsmonn på 10, hvor mange ganger kunne man lese ordet «rumpe» i Dagbladet i 2021? 

 

9. Hva er det latinske ordet for rumpemuskelen?


10. Hva betyr «rævedilter»? Et lokalt bergensord som har gitt navn til en nyoppstartet bar i Nygårdsgaten.

 

11. Hva er en rombe? Hint: Det er ikke rumpe på sørlandsdialekt.

 

 

Fasit:

1. Oslo Katedralskole. 2. Proscuttio di Parma, eller Parmaskinke 3. a) D.D.E b) The Black Eyed Peas c) Queen. 4. Break the Internet. 5. Beavis and Butthead. 6. En brazilian butt lift innebærer å forstørre rumpen med å sprøyte inn fett tatt fra andre deler av kroppen. 7. De har gjeller, som senere utvikler seg til lunger etterhvert som rumpetrollet blir til en frosk. 8. Jo Nesbø. 9. 161  10. Gluteus maximus. 11. Noen som dilter eller følger andre, gjerne tett opp i rumpen deres. Ofte assosiert med unge gutter som ikke er helt klar for buekorpset ennå. 12. En geometrisk form. En rombe er en firkant der alle sidene er like lange, og der to og to av sidene er parallelle med hverandre. Altså et kvadratisk parallellogram.

 

Poengscore:

0-3 poeng: Du bør kanskje vurdere en sånn brasiliansk rumpeforstørring. I hvert fall lese litt mer om det.

4-6 poeng: Kanskje du ikke synes rumpe er så morsomt, og det må være greit.

7-10: Imponerende! Det er veldig kult at du kan så mye om rumper.

11+: The way you shake it. I can’t believe it. I have never seen an ass like that!

 

LES OGSÅ: Kunnskap er makt!