Er du vår nye redaktør?
Fra desember 2022 leter vi i Stoff magasin etter en ny ansvarlig redaktør. Søknadsfrist 15. november.
7. november 2022
Hva krever vi?

I rollen som ansvarlig redaktør er dette kvalitetene vi leter etter:

  1. Kanskje har du jobbet som journalist, eller kanskje er tekstene dine fortsatt gjemt på skrivebordet ditt? Uansett er det en stor fordel med skrivelyst- og glede i rollen som ansvarlig redaktør.
  2. Du liker å samarbeide med andre for å få til det beste produktet mulig. I STOFF setter vi kvalitet høyt, og mener vi får det beste produktet når vi arbeider i lag.
  3. Uansett hvordan du kjenner Bergen er ditt perspektiv viktig. Er du student, kan mye om kultur eller er over gjennomsnittlig interessert i samfunnssaker og politikk? Alt dette og mer er det ekstra krydderet som gjør akkurat deg egnet som redaktør i STOFF.
  4. Du gjerne plukker opp magasinet når det kommer til et rykende ferskt avisstativ nær deg og digger det vi skriver om.
Hva får du?

Flere av både journalistene og medlemmer med verv i STOFF magasin går videre til jobber innen journalistikk. Dette er en mulighet for deg å vise frem ditt talent! Man får også muligheten til å utvikle sitt eget kildenettverk, bryne seg på et lederverv og drikke masse kaffe og spise pizza med hyggelige medstudenter.

En redaktør setter agendaen for alle avisens saker. Det betyr at alt fra spaltene «Tre kule» til større reportasjer er ditt ansvar, både kvalitetsmessig og etisk. Det er også ditt fulle ansvar å håndtere redaksjonen som en helhet.

Ønsker du å søke?

Phew! Følger du fortsatt med etter denne lange klumpen med tekst er du nok akkurat den vi leter etter. Jo mer informasjon vi får om deg, jo bedre. Her er både skriveprøver, tidligere arbeidserfaring, porteføljer og CV-er hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad sendes til red@stoffmagasin.no